Projekt life beroende!

      2013-10-06 / 19:12:08 Publicerat i kategorin Project Life  
Har suttit länge och kollat på alla de fina album som så många andra gör i project Life och mest varit avis. Men nu har jag faktiskt valt att köpa ett eget, ett som ska få bli Malwes album över hans första år.
 
Jag köpte det stora vita albumet
60 st plastfickor i A-design
24 st plastfickor i D-design
Core-kitet Honey.
 
Ända sedan albumet kom hem har jag börjat och pysslat med det. Mina bilder som jag skickat på framkallning har tyvärr inte kommit än så än så länge kan jag inte göra så mycket utan sitter mest bara och tänker hur jag kan göra, vilket upplägg jag ska ha. Men bara det är kul!
 
Så nu har virkningen hamnat på hyllan lite, men bara lite medan jag sitter och fixar med albumet. Men jag är ju en periodare med... och nu är det och sitta med projekt life!
 
Jag har som sagt inte hunnit börjat med mitt än, men här har ni en tjej som gör ett fint bebisalbum! Så fort mina bilder har kommit och jag har börjat gjort några uppslag ska ni få se i mitt album med.
 
 
Bilden är lånad här
 
 
 För er som inte vet vad det är så är det som scraapbooking for dummies. Haha nä, men allt är klart, fickor att stoppa bilderna och pappersbitar som är färdiga som man bara skriver på och stoppa ner. Så enkelt.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0