Vinnaren är...

      2011-02-28 / 17:03:14 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
En vinnare är utsedd!

Först skulle lotterna skrivas. Alla lapparna lades sedan i en liten gullig kaffekopp...


En lott skulle bli dragen... spänningen stiger!



Lappen vecklas ut och där står det...?




MAUD!!! Stort grattis (vinnarmail skickas)


Jag vill ochså passa på att tacka alla som medverkat genom att lämnat en kommentar här på bloggen, börjat följa den via bloglovin eller pupblicerat inlägget på er facebook/blogg.

Underbara (GRATIS) posters!

      2011-02-27 / 12:44:53 Publicerat i kategorin Pyssel  
Kom på en sak idag. Helgerna är på tok för korta. Man hinner precis få på sig mysbrallorna på fredagen och gona ner sig i soffan innan det är dags för att borsta tänderna och lägga sig på söndag kväll. Men hallå, Vad hände? Söndagsångesten (den ovälkomna) har slagit sina klor i mig idag.

Antagligen har jag för många hobbies som jag vill ägna mig åt på helgen, och tyvärr är ingen av dem städning.


Men ett litet söndagstips kommer här...det börjar bli allt populärer att använda sig av posters hemma för att smycka sina väggar. Det är ju faktiskt ett enkelt och billigt tips för att snabbt förändra lite där hemma utan att måsta slänga ut massa pengar. Här finns flera olika posters man kan ladda ner GRATIS, det är bara att skriva ut dem, sätta dem i en ram och hänga upp dem.Kan det blir bättre än så?




Melodifestivalen....

      2011-02-26 / 15:58:53 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Idag blev det lite loppis besökande men tyvärr inga fynd och ikväll blir det melodifestivalen och soffa mys. Vad ska ni göra?

Jag ska i alla fall mysa ner mig i soffan med jordgubbar och sharonfrukter, det gäller att unna sig lite när det är special pris på exotiska frukter : ) MUMS!





Ett evighetsprojekt...

      2011-02-25 / 16:47:01 Publicerat i kategorin Pyssel  
Äntligen fredag! För min del blir det fin middag med stand up av självaste Thomas Järvheden ikväll... Det kommer bli en suverän kväll med bästaste sällskapet : )

Nämnde förut i tidigare inlägg att jag har startat ett evighetsprojekt. I mitt huvud lät det så enkelt, att virka några (det vill säga 363st) mormorsrutor, och sedan skulle jag BARA virka ihop dem till ett överkast.Ni hör ju vad enkelt, smidigt och roligt det låter, Ellehur? Jag har nu virkat i drygt 2 veckor och fått ihop ca 80 st. Tro mig, DET ÄR INTE KUL LÄNGRE! Det är inte jobbigt att virka dom, rätt skönt tidsfördriv och det blir ett par stycken varje kväll. Men jag ser inget slut, ingen ände... och tänk när jag måste ska sätta mig och sy ihop alla med varann?


Återvinningstema

      2011-02-24 / 13:12:00 Publicerat i kategorin Pyssel  


Det är väldigt inne nu att vi ska vara mijövänliga, det ska vara "grönt" hit och "grönt" dit, ekologiskt och tjosanhejsan. Visst är det väl toppen men ibland blir man bara så less på att höra orden tycker jag! Mycket snack lite verkstad.
Jag tänkte i alla fall tips er om ett miljövänligpyssel jag har gjort idag. Vet att det är många av er som läser denna blogg som har barn och då kan detta var ett enkelt pyssel ni kan sitta och fixa med samtidigt som ni får en mysig stund tillsammans.

Du behöver:
Tidningssidor
Papperslim
Smyckestråd (går lika bra med fiskelina)
Lite pärlor (valfritt)
Ett lås (valfritt)

Börja med att klippa ut långa koner eller vad man ska säga av tidningspapper. Mina är 3 ggr 20 cm. Antingen tar man tidningsark ur en vanlig dagstidning (då är det bra om man lackar pärlorna sen) eller så gör man som jag att man väljer en tidning med glansiga sidor, tex, sköna hem. Tänk inte så mycket på vad bilden föreställer utan fokusera på vilka färger den har, för motiven kommer ändå inte synas i slutändan. Klipp ut så många du behöver. En kona blir en pärla.




Rulla sedan ihop den, börja med att rulla från den breda sidan (alltså 3 cm sidan) lägg en tändsticka i mellan och rulla upp den, när det är drygt 3 cm kvar, lägg en liten limklutt och rulla ihop det sista. Dra sedan försiktigt ut tändstickan och låt pärlan ligga och torka.

Gör så många pärlor du känner att du vill ha. Jag trädde sedan upp dem på en vanlig smyckestråd(metalltråd) och varvade med lite pärlor och avslutade sedan med ett klolås. Inte för att det behövs, man kan ta på sig halsbandet ändå utan för att det blir ett snyggare avslut.









 Så har ni ett färdig miljövänligt halsband för cirka 5 kr. LYCKA TILL : )


HOHO!

      2011-02-23 / 15:03:29 Publicerat i kategorin Pyssel  
Idag SLITER och RIVER jag mitt hår för att försöka förstå hur jag ska skriva ett uppgift som ska lämnas in. Jag brukar vara bra på skriftliga uppsatser och inlämningar (det är mitt ess i rockarmen) men nu går det inte. Jag sitter fast, kommer ingenstans. Jag förstår inte hur jag ska göra för att lösa uppgiften, jag har helt enkelt inte förstått uppgiften eller jag förstår uppgiften men ändå förstår jag inte (lätt som en plätt va?) och tyvärr finns det inga svar i den enda boken vi har som kurs litteratur till denna uppgift heller. Aaaajaa.. blaj blaj blaj, ska sluta klaga!

Till något helt annat så tror jag att ugglor är en ny trend som kommer att komma nu framåt våren och sommaren. Hittade några coola mallar som man kan använda för att göra ugglor till exempelvis ett barnrum. Man kan ju självklart ha dom vart man vill men just dessa passar nog bäst i ett barnrum : )

Hur söööta som helst tycker jag.



Mallen till dessa ugglor hittar du här

Armband av plast

      2011-02-22 / 12:41:01 Publicerat i kategorin Pyssel  
Först och främst måste jag tacka alla för de otroligt fina kommentarerna ni skrev igår, det värmer verkligen att ni uppskattar min sida. Det blev även ett nytt besöksrekord med 88 unika besökare på en dag! Helt fantastiskt!

Senaste projektet.


Ett armband gjort av berlocker. Jätteroligt pyssel och jag tror det passar både stora och små. Man använder en speciell plast som går att köpa i alla hobbybutiker. Jag valde att skriva ut mina på en skrivare men man kan lika gärna rita på plasten med en penna (dock med någon slags spritpenna som fäster bättre skulle jag tro). Jag valde att göra gamla etiketter och brev som ni ser=)

Ska testa i framtiden att göra med foton på nära och kära och se hur det blir!









Bloggtävling

      2011-02-21 / 13:04:56 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Idag känner jag för att fira!!

Bloggen har precis passerat 1000 besökare och igår slogs även besöksrekordet med 60 unika besökare på en dag. Detta måste vi självklart fira med en liten utlottning.

Vinsten är detta ljuvliga hänge som man kan hänga vart man vill. Endast fantasin sätter gränser.




För att vara med och tävla ska du:

För 1 lott behöver du endast lämna en kommentera till detta inlägg (glöm inte att ange mailadress så att jag kan kontakta vinnaren).
För 2 lotter lämna en kommentar och blir följare av min blogg via bloglovin (Detta görs med ett enkelt klick på ikonen med det blåa plusset lite längre ner på bloggens högra sida).
För 3 lotter gör det två ovanstånde saker + länk till min blogg med bild antingen på er facebook eller via er blogg.

Dragningen av vinnaren kommer att ske 28 februari, LYCKA TILL : )

OBS!Glöm inte att skriva i kommentaren vad ni gjort så ni får rätt antal lotter!

Härliga söndag!

      2011-02-20 / 10:00:12 Publicerat i kategorin Pyssel  
Vilket härligt väder vi får idag. Sol och "bara" -14 ute.

För mig blir det en tripp till birsta nu : ) Tänkte bara snabbt tipsa om ett roligt pyssel jag hittat här. Ibland är det verkligen bara fantasin som sätter gränser. Här har man valt att sy ett budskap på en kvist som ska ges bort som en present, ganska gulligt ändå, man kan ju sen sätta ihop kvisten med lite blommor med och ge bort.

Hon har bara sytt med helt vanlig garntråd och nål. Lätt som en plätt!


(Family chic)

Hembakat tunnbröd

      2011-02-19 / 23:06:12 Publicerat i kategorin Recept  

Hej alla söta bloggläsare : )

Idag vart de en oerhört sen uppdatering av bloggen och jag ber om ursäkt för det. Men bättre sent än aldrig kanske jag kommer undan med?... : )
Jag skyller den sena uppdateringen på det kalla vädret, över -25 kan få hela världen att stå still en dag. Idag har jag tagit en oförskämt lång sovmorgon, virkat några fler mormorsrutor (ni ska snart få se vad för evighetsprojekt jag startat), bakat tunnbröd alias sladdkakor med min mamma och fortsatt med att äta en grymt god middag med rådjurssadel och potatisgratäng.

Jag kan verkligen rekommendera alla som gillar sladdkakor att baka dessa, de är så GRYMT goda. Man kan inte sluta äta dem när man väl börjat.


Sladdkakor cirka 40 st

Ingridienser:
1 L filmjölk
1.3 kg rågsikt
1 tsk salt
1 msk bikarbonat
1/2 påse fänkål
1/2 påse anis
1 dl socker
1 dl sirap

1.Blanda samman sockret, sirapen och filmjölken.
2.Blanda ner mjölet, saltet, bikarbonaten, anisen och fänkålen.
2. Knåda till en deg
3. Dela degen i cirka 40 lika stora bitar, som du sedan kavlar ut helst med en kavel med "taggar" på (vet ej vad den heter).



5. Stek sedan varje utgavlad degbit på varje sida tills brödet får fin färg. Kan inte riktigt säga exakt vilken temperatur. Men jag använde 6:an på en spis som hade 12 lägen. Dom ska alltså bara stekas ganska fort, drygt 1 min per sida.





Fortsatt mysig lördag nu.

Loppis

      2011-02-18 / 15:20:39 Publicerat i kategorin Fynd  
Nu är det helg, gu så skönt och det betyder sovmorgon imorgon, jag längtar redan : )

Vad har ni tänkt göra i helgen?
Själv har jag faktiskt inga planer, jag och mor kanske åker till Birsta men får se hur det blir. Annars tänkte jag nog ta det lugnt, pyssla lite här hemma, dra igång lite nya projekt, sova ut, göra en hårinpackning, ta en långpromenad (om det inte fortsätter att vara -25 ute), umgås med lite vänner, ta en fika. Det är en helg med helt öppna dörrar, och allt är möjligt : )



En karaff jag hittade på en loppis för några helger sen. Jag vart stormförtjust i den och kunde inte låta bli att köpa den. Kanske kan det vara mysigt och ha saft i den till sommaren? 20kr var den värd i alla fall.

Loppis fynd

      2011-02-17 / 18:11:07 Publicerat i kategorin Fynd  
För många skulle säkert inte det här saltkaret vara ett fynd, men för mig är det ett fynd, ett fynd för 7 kr : )
Jag hade däremot velat hitta två, men jag ska söka vidare så någon dag dyker det säkert upp en vän till den.

Istället för att köpa nytt hela tiden tycker jag att vi alla ska försöka att återanvända mer saker. Se vad fin den vart bara med hjälp av lite vitfärg!=)





Sy ditt favoritfotografi!

      2011-02-16 / 18:43:52 Publicerat i kategorin Pyssel  
Jag har massa små projekt som ligger på hög här hem och bara väntar på att jag ska prova. Det här är en grej som jag är sååå sugen på att testa. Men jag vet bara inte riktigt vilket fotografi jag skulle vilja använda än. På mig bara? på mig och L? på mig och min mor? kanske bara en vacker bild jag fotat? Jag måste klurat ut det först innan jag sätter igång, annars blir det ett sånt projekt som jag gör bara för att det är kul och så hamnar det i någon låda någonstans. Nepp!! Så får det inte bli!. Är ni sugen på att testa så finns det en jättebra steg för steg beskrivining här (dock på engelska ).




(Bild:countryliving)


Utställning... En besvikelse.

      2011-02-15 / 16:59:34 Publicerat i kategorin Inspiration  
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle gå på utställning i helgen? Hade nämligen läst att det skulle vara en bra uställning på länsmuseet här i stan och att det skulle handla om återvinning och ta vara på det vi har och skapa nya saker istället för att köpa nytt. Men tyvärr vart utsällningen en stor besviken. Antingen hade jag uppfattat det hela fel eller så hade någon gjort ett dåligt jobb med att förmedla om vad utsällningen egentligen handlade om. För det mesta var det gamla möbler, ett gammalt diskställ, en gammal string hylla, en gammal soffa mm det hade helt enkelt bara varit roligare och gå på en loppis... helt enkelt vart det vart inte alls som jag hade tänkte mig.

Här nedan visar jag lite bilder från utställningen.Jag valde att fota de lampor som fanns där, där de faktiskt koncentrerat sig på att återanvända gammalt material.









Alla hjärtans dag!

      2011-02-14 / 20:10:44 Publicerat i kategorin Pyssel  
Hej alla hjärtan där ute.
Jag hoppas ni har en fantastisk dag. Jag är ingen sån som firar alla hjärtansdag med rosor, och tjosanhejsan med pompa och ståt. Jag tycker alla hjärtans dag ska påminna oss alla om att uppskatta varandra mer alla andra dagar på året med.

I skolan är det mycket just nu med campus vecka och alla redovisningar. Två st blev avklarade idag och den tredje och största är imorgon OCH som vanligt måste jag vara nervös. Det är så töntigt (jag vet) jag önskar att jag inte vart nervös, att jag inte blev röd i ansiktet, att jag kunde andas som en normal person, att pulsen inte började slå i 200 hundra, att rösten inte börjardedarrar eller att benen skakar börjar skaka, men just nu är det INTE SÅ!! Men jag arbetar på det. Men just nu känns det lika jäkligt varje gång.

För att lugna nerverna inför morgondagen har jag givit på mig lite alla hjärtansdagpyssel. Det fick bli några söta hjärtan i vit lera som jag stämplade in ordet "love" i, jag tycker egentligen bättre om svenska ord, men tyvärr skulle det aldrig få plats. Ett hjärtat har sedan fått plats i köksfönstret, hängandes från handtaget.






Betonghäst!

      2011-02-13 / 13:09:37 Publicerat i kategorin Betong  
Läsa, läsa, läsa, läsa läsa... Det är min söndag det! 3 redovisningar nu i veckan att förbereda inför.


En liten smygtitt för er, mitt senaste betongprojekt, Hästen!!


Nya krukor till köksbordet.

      2011-02-12 / 16:06:48 Publicerat i kategorin Pyssel  
Hittade 3 lerkrukor på Ica härromdagen för 5 kr st och köpte dem och tänkte att jag skulle plantera lite blommor i dem och ställa på kökesbordet. Tills vidare har det fått flyttat in 3 ljus i dem istället tills jag har kommit på vad för vårblommor jag ska plantera där i. Det är ljus i den mittersta också bara att det inte syns just från denna vinkel för att det ljuset har brunnit ner mer än de andra.

Jag har återigen givit mig på att återanvända gamla kakformar, tyckte det skulle passa bra på krukorna, och det gör de väl också. Lite vitfärg fick lerkrukorna med, dock har jag med flit målat så att det inte ska täcka helt, så ni inte tror att jag har fuskat : )

Ikväll är det melodifestivlen igen och sötaste brolle ska vara med.. YEAH!!: ) Heja Brolle!!!







Tårtfat i 3- våningar!

      2011-02-11 / 11:45:22 Publicerat i kategorin Pyssel  
Äntligen fredag och som det ser ut ska det bli strålande väder hela helgen. UNDERBART!
Jag ska spendera helgen med att gå på utsällning, träna inför min redovisning och sen bara mysa med L som har kommit hem från fjällen : )

Här kommer lite bilder på några fler kakfat jag gjort!









Jag hoppas ni får en härlig helg

Gardin i badrum?

      2011-02-09 / 16:33:53 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
När man har ett tråkigt, fult, lite små äckligt, slitet gammal badrum i sin lägenhet men inte 25 000kr för att fixa till det, då får man försöka använda de små hjärncellerna för att komma på något som gör det hela lite trevligare. Jag har satt upp "gardiner" i mitt badrum. Fönstret är så himla stor och så opersonligt så jag kände att det behövdes göra något, och vanligt tyg skulle aldrig gå att använda eftersom att fönstret går en bit in i duschen. Men då hittade jag dessa två bordsunderlägg på Indiska, så de fick helt enkelt bli agera gardin i mitt badrum.






...Lite tända ljus gör alltid att allting känns mysigare : )

Snickerskladdkaka

      2011-02-09 / 12:02:39 Publicerat i kategorin Recept  
Igår blev det lite bakande här hemma, dels för att fira det trevliga betyget A jag fick men även för att jag fick fika besök. Riktigt god och söt blev denna annorlunda varianten av kladdkaka! De salta nötterna bryter av på ett gott sätt mot chokladens sötma. Den var faktiskt otroligt enkel och snabb och göra med. För tro mig, jag är ingen van bakare, så tycker jag den är lätt och göra så är den det : )


Ingridienser:
150 g smör
2 dl socker
3 ägg
3½ dl vetemjöl
1 dl kakao
1 förpackning Center

Topping
200 g mörk choklad
2 dl jordnötter

1. Smörj en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.
2. Smält smöret. Vispa ihop ägg och socker lite lätt. Blanda mjöl och kakao i äggsmeten och ha sedan i det smälta smöret. Smeten blir väldigt fast den är alltså inte så rinnig, men den ska vara så.
3. Häll smeten i formen. Tryck ner Center i smeten och grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter i 200 grader.


4. Låt svalna och lossa sedan formens kant. Smält chokladen till toppingen och rör ner nötterna. Bred blandningen över kakan och låt svalna i kylen.



Baka och njut : )

Bordsplaceringar!

      2011-02-08 / 16:04:37 Publicerat i kategorin Pyssel  
Hur har ni det i vinter sverige?
Snön ligger vit på taken och överallt annars också. Jag är så tacksam att det äntligen dyker upp härliga soldagar då och då som faktiskt får en att uppskatta dessa vinter dagar, de blir rent av trevliga och mysiga.

Som ni vet gillar jag att pyssla, gärna att det ska vara material som finns hemma, är billigt och material som är roligt att jobba med. Råkade snubblade över de här söta bordsplaceringarna. Tyckte de var så himla söta, enkla att göra och väldigt stilrena. Vem har inte en gammalvinkork hemma, lite papper och någon penna att skriva snyggt med?







(Bilder: Family chic)

Drömmars hem!

      2011-02-06 / 21:22:43 Publicerat i kategorin Inspiration  
Ibland när jag vill drömma mig bort brukar jag gå in på den här bloggen och bara titta och titta och titta och titta och titta avundsjukt och drömmande. Den familjen har verkligen det hemmet jag drömmer om och hoppas att jag någon kommer att få. Tror aldrig jag kommer hitta den där perfekta lantliga drömmen, men om den ändå bara kommer vara en dröm, så är den underbar medans: )

Alla bilder är tagen från hennes blogg, titta och njut!






(Bilder:juliasvitadrommar.blogspot.com)

Präglingsapparat Dymo Omega

      2011-02-06 / 15:11:33 Publicerat i kategorin Pyssel  
Helgen börjar lida mot sitt slut och det är dags för en ny vecka. Heja!!
Även fast söndag är dagen före måndag så gillar jag söndagar, det är en mysig dag då man får på nåt lagligt sätt lata sig och bara pyssla om sig själv och hemmet, plus att kvällen avslutas med solsidan : )

Jag har ÄNTLIGEN hittat min dymo maskin, Som jag sökt!! Jag har länge velat ha en, och inte en sån digital utan en gammaldags även om denna är i ny tappning fungerar den som en gammal. Så tack vare snälla L & J har jag den nu här hemma och märker både det ena och det andra som en galning.

Over and out for today : )




Pysselskåpet

      2011-02-05 / 18:00:47 Publicerat i kategorin Nu och då  
Hej Hej
...jag hoppas ni har en jättebra helg, det har jag. Dagen har spenderats på fler olika loppisar idag i jakten på ett fynd, inte för att jag var ute efter något speciellt utan bara rent alltmänt, man vet aldrig vad som dyker upp : )
Hittade en gullig lite karaff, en bricka och lite annat smått och gott.

Tänkte i alla fall visa för er idag hur mitt pysselskåp blev, det blev många lager färg för att det skulle täcka allt det blåa. Nu funderar jag över om jag ska skriva någon text ovanpå, vet inte än! Ska bo in mig med skåpet först : )







Gamla kakformar!

      2011-02-04 / 15:19:16 Publicerat i kategorin Pyssel  
Hej allihop, nu är helgen nära och äntligen ska vi få några dagars ledigt.

För mig blir det tyvärr lite jobb med skolan, har inte haft någon inspiration till att skriva idag, har försökt och försökt men vill inte sitta och krysta fram någon text. Så timmarna som inte blev idag får bli imorgon istället.

Igår kväll satt jag och fixade några dekorationer som ska få vara här hemma, funderar på om jag ska hänga dem på några kurkor, vi får se. Fick inspiration från systrarna K=)







Fantasi och gränser

      2011-02-03 / 15:58:32 Publicerat i kategorin Inspiration  
Jag får väldigt ofta höra så här "åååh vad du är kreativ"... och sen efter kommer det en lite suck.. eller så hör jag oj vad du måste ha "livlig fantasi"... och efter det kommer åter igen den där sucken.
Jag har funderat på det där ett tag nu vad sucken egentligen betyder. Betyder det "åh vad du är jobbigt, när ska du förstå att du ska växa upp och bli förståndig istället?" eller betyder den " åh vad jag är avundsjuk, varför är jag inte lika kreativ som dig?"

Det är i alla fall något jag får höra varje Varje VARJE dag, ibland kan jag tycka det är lite jobbigt. För ibland kan det låta så här med," herregud vad du gör saker hela tiden, jag fattar inte hur du hinner, jag skulle då aldrig hinna och sitta och hålla på med sånt där hela dagarna jag har ju bättre saker för mig" och då med en negativ klang. Då brukar jag alltid "försvara" mig genom att säga, men du hinner kolla på tv 3 timmar? gå och kolla på den där hockeymatchen? sitta och klaga i 30 minuter över inget? Lägga dig på soffan och vila 20 min för att du åt för mycket till middag?

Det handlar helt enkelt om att jag Väljer att pyssla och skapa, för mig är det som balsam för själen, jag behöver det. Lika mycket som någon annan behöver något annat.

Så var klagotimme över, för nu börjar jag låta som en negativ gnällis och det vill jag inte vara!Nu ska jag visa något som jag tycker är sååå snyggt!. Det är lastpallar, och det låter ju helt skruvat, Vad är det för fint med dem egentligen? Joo, för att det finns alla möjligheter att skapa vad som helst med dem. De har också redan den där halvslitna rå utseendet som jag gillar. Man kan antingen välja att måla dem eller inte. Igår efterlyst jag last pallar på fb och vart så himla glad över att det var så lätt att få tag i dem, trodde det skulle bli oerhört jobbigt. Jag avslöjar inte än vad jag ska bygga, men det blir en sak för balkongen : )

Alla bilder är tagna från google. Vill visa er hur fint det kan bli av "bara" lastpallar : )












Ny tavla har flyttat in : )

      2011-02-02 / 16:39:07 Publicerat i kategorin Pyssel  
Hejsan alla : )
Kort toksnabbt inlägg idag, skolan kräver all min energi just nu...
Jag köpte massa knappar på Erik som jag visade i tidigare inlägg, dom har idag fått kommit till användning, inte alla, men några iallafall. Mitt nya pysselskåp har även fått plyttat in (ska visa det någon dag framöver), så ovanpå där tänkte jag att tavla ska få står.


Kruka vs kruka

      2011-02-01 / 16:47:53 Publicerat i kategorin Nu och då  
Hej Hej i tisdags värmen (?)
Här rullar timmarna förbi, har oerhört mycket i skolan nu, redovisning på redovisning på redovisning. Högar med måsten växer allt större bredvid mig.

Idag ska ni få se två av mina krukor eller skålar, jag vet inte rikigt vad man borde kalla dem? Kanske burk? I dem förvarar jag vitlök och popcornkärnor. Locken har fått lite vit färg på sig, och sen har jag hängt några fina hjärtan på som jag gjort av leran jag köpt : )



RSS 2.0