Virkad luftballong!

      2012-07-20 / 18:50:47 Publicerat i kategorin Virkat  
Nu har jag jobbat en hel vecka sen semestern. Har faktiskt gått bra även om det har varit lite tungt med. Känns skönt faktiskt att ha ett schema där jag jobbar måndag-fredag och är ledig varje helg, det passar mig och mitt liv jättebra.
 
Till hösten kommer jag att börja läsa mina specialiseringar på min lärarutbildning och jag fick i veckan reda på att jag fick mitt förstahandsval vilket är en hälsa, natur och idrottsinriktining. Kommer bli kanon och passa mig jättebra!
 
 
 
Har virrelivirkat en liten beställning. En luftballong som flyger bebisen snuttefilt! Kommer passa den lille prins perfekt som ska få den : )
 
 
 
 

Att försöka bli rik...

      2012-07-18 / 10:04:00 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Igårkväll tog vi en kvällspromenad i den otroligt varma kvällsvärmen som var. Promenaden ledde till en parkbänk på en kyrkogård där vi satte oss för att skrapa några lotter i hopp om att bli miljonärer...
 
 

Kan säga att det gick sådär. Eller inte alls.... Noll vann vi. Inte ens en ny lott!

Virkad pippi mössa!

      2012-07-17 / 10:25:00 Publicerat i kategorin Virkat  
Det verkar som om att jag på något sätt har ställt in mig på att sommaren är över, hösten är på väg. Jag har inte en enda gång hunnit varit ute på stranden än och jag tänker inte ens anstänga mig med att försöka hitta nå fina nya sommarkläder. Jag vet att bara typ halva sommaren gått, och det är minst lika mycket kvar. Men det är något i mig som bara känner att hösten är här, eller åtminstonde påväg...
 
...kanske söker jag bara en ursäkt för att börja virka lite nya mössor till hösten ;)
 
Satsar på lite pippi tema och kör rött,vitt och blått. Denna mössa är strax klar, bara några vita rader till så blir den perfekt. Har gjort en lite mer baggy variant som är lite längre än en vanlig mössa.
 
 
 
 

Första dagen sen semestern!

      2012-07-16 / 10:42:00 Publicerat i kategorin Inspiration  
Idag är första dagen tillbaka på jobbet från semestern.
Nu är det jobba fem dagar i veckan i 6 veckor till och sen börjar skolan veckan efter.
Synd bara att man inte fick det bästa vädret på semestern, även om jag haft en himla härlig semester ändå så hade jag uppskattat en liten solbränna i allafall. Men jag trivs på mitt jobb, så det blir kul och komma tillbaka och umgås med alla goa arbetskamrater igen.
 
 
Jag är alltid på jakt på inspiration till mitt drömhus, hur jag vill ha det och hur jag drömmer om att ha det. Hittade häromdagen detta exempel på ett annorlunda men fint sängbord. Som en lite trapp, fast åt sidan.
Vad tycker ni om den?
 

Surfa på smitingen

      2012-07-15 / 20:34:15 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Oj vilken effektiv söndag vi har haft idag!
Vi har verkligen röjt hemma i lägenheten. Städat, tvättat, dammsugit, plockat, grejat! Det är riktigt jobbigt att köra en sån heldag med städning hemma men samtidigt är det en helt fantastisk känsla efteråt och man känner sig så himla nöjd, och på något sätt mycket lättare i själen. Så brukar jag känna i alla fall. Snart ska jag duscha med, och sen krypa ner i en renbäddad säng. Den känslan är oslagbar!
 
 
Igår var vi ute på smitingen och kollade in vågorna och grabbarna som surfarade på vågorna. Försökte fota det, men tror inte riktigt det syns att de surfar, men de är där ute på vågorna : )
 

En lördag med sol!

      2012-07-14 / 09:25:59 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Kan det vara solen jag ser?
 
...om jag kisar med ögon och verkligen verkligen försöker ser jag nog lite blå himmel med.
Vi har kommit hem från semestern, vi hade de fantastiskt en hel vecka på riktig husvagnssemester med allt vad det innebär. Ska försöka lägga upp lite bilder sen på de lilla jag fota : )
 
Jag försökte blogga via mobilen när vi var borta, men de gick inte och få in några bilder, så då kändes det inge kul och blogga heller om ni ändå inte fick se något. Vi hyrde i alla fall en jättefin volvo som vi var kanon nöjda med. Skulle inte vara helt fel och äga en sådan.
 

Bilen är hämtad:-)

      2012-07-02 / 07:58:22 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Nu är vi strax på väg och den nya bilen är hämtad! Vi har valt att under semestern hyra en större bil, både till utrymme och till motor! Provar att blogga från mobilen just nu för att se hur det funkar:-) dock verkar jag inte förstå hur man lägger in bilder i inläggen?!

S.E.M.E.S.T.E.R!

      2012-07-01 / 19:08:19 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Från och med imorgon har jag semester, karln med. Shit så härligt. Seemmeesstteeer, hör ni ett sånt vackert ord?  I hela två veckor ska jag var heeelt ledig, både från skolan och från jobbet. Känns helt underbart! Två veckor med L, kan det bli bättre? : )
 
Imorgon redan på första semesterdagen drar vi iväg på husvagssemester med min bror och hans flickvän, vi ska bland annat åka till skara sommarland, göteborg, liseberg, hälsa på några vänner och självklart blir det en tripp till Gekås i Ullared. Något som speciellt L ser väldigt fram emot, eller hur var det nu igen?
 
Det har varit lite dåligt med uppdatering här det senaste. Men jag tänkte nu under semestern försöka att blogga lite mer igen, och tilloch med försöka ge mig på att göra det från mobilen då jag inte kommer ha datorn med mig på semestern. Så har vi tur kommer jag klara av det :)
 
Just nu ser det ut så här när jag sitter i lägenheten. SPÖREGN. Något som är det enda jag inte önskat mig under semestern. Så från och med imorgon kommer det bli kanon väder. Välkommen solen!
 
RSS 2.0