Washi tape påskpyssel.

      2012-03-31 / 10:20:37 Publicerat i kategorin Pyssel  
Gårdagen var ingen bra dag, vid 4 tiden märkte jag att jag började få ont i huvet, vid 7 tiden förstod jag att det var ett migränanfall som väntade. Så gårkvällen spenderades mest liggande i sängen med ett frysblock mot huvudet tills jag äntligen kunde somna och få vakna upp idag, migränfri.
Snart ska jag strax iväg och jobba lite, jobbar hela helgen faktiskt. Men helt okej, eftersom att jag var ledig förra helgen, och pengar är ju alltid välkomna : )

Vad ska ni hitta på i helgen?Såg så snygga ägg som är ett väldigt enkelt pyssel egentligen, bara blåsa ur äggen och sen pynta dem med denna fantastiska Washitape, som finns att köpa i stort sett överallt nu, den har tagit världen med storm. Vart det inte läckra påskägg?


Bara en torsdag!

      2012-03-29 / 10:10:52 Publicerat i kategorin Inspiration  
Idag har jag egentligen två föreläsningar på tre timmar vardera. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Men jag har idag valt bort att gå på dem. Jag känner tyvärr att vissa föreläsningar som ges inte ger mig något, att då gå dit för att bara sitta av tiden känns i min mening helt meningslöst. Så istället väljer jag idag att börja att skriva ihop den delen ja behöver till hemtentan som är om några veckor. Effektiv tid. Yes! Sen i eftermiddag ska jag och L åka till birsta är det tänkt. Lite nödvändigheter måste inhandlas.

Undra om jag någon gång kommer äga ett badrum där man kan få hänga upp volangduschdraperi?
Mmmmmmm, så fint!Lugnet efter tentan, tid att göra påskfåglar : )

      2012-03-28 / 17:41:02 Publicerat i kategorin D.I.Y  
Äntligen kan jag andas ut, tentan är skriven för denna gång. OTROLIGT skön känsla det är efter en tenta. Det är som ett lugn efter en storm. Nu är det bara ladda om för tentan om två veckor, men den tänker vi inte på nu : )


Snart är det påsk, massa godisätande och påskpysslande. Tänkte tipsa om de små söt fåglar man nästan inte kan låta blir att göra. Är dom inte bara fööööör gulliga? I love them!

Gå in på
Craft & Creativity så hittar ni exakt hur ni göra dem.


Idag fokuserar jag enbart på morgondagen!

      2012-03-25 / 10:42:00 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Jadu, med huvudet i böckerna ska man tydligen blir klokare, det är ju därför man läser!
Men den regeln verkar inte gälla mig.
Ju mer jag läser desto dummare blir jag? Eller mindre smart? Eller lika smart?

Jag ska kämpa mig igenom denna sista pluggdag. På måndag går jag dit och gör mitt bästa, nå mer går ju inte?
Sen håller vi tummarna för bra frågor och en snäll rättare.


21 timmar, 11 minuter och 9 sekunder...till tentan!


      2012-03-23 / 10:15:56 Publicerat i kategorin Allt och inget!  

Idag säger vi hejdå en sista gång till en fin person. En mamma, en mormor, en vän, en älskade, en fru, en syster. ♥Det här med att lära sig!

      2012-03-21 / 14:00:39 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Jag har under två års tid fortfarande inte kommit på något bra sätt på att läsa på inför en tenta, mer än att läsa, läsa, läsa om igen och läsa en gång till, samma sak alltså!. Kanske efter att läsa varje sak 5 gånger, finns det en möjlighet att jag faktiskt kan komma ihåg det. Det här med enbart "minnespackning" där det inte handlar så mycket om att lära sig, utan snarare om vem som kan memorera mest och bäst, har jag aldrig varit bra på. Har förmodligen inte heller den typen av hjärna så att jag någon gång faktiskt kommer att lära mig det heller. Och det känns också som att när jag lär in en sak, då måste något annat ut... En sånt där jobbig cirkel.

På måndag kl 08.00 är det dags att sätta sig i tenta salen med en kissvakt. Så jag har nu 96 timmar, 4 minuter och 3 sekunder på mig att memorera 768 sidor text. Tror jag skulle behöva en sån där hejaklack så står vid sida av och ger mig blåbärsdryck om jag ska klara det här.
Ett tips. Ibland brukar jag droppa några droppar doftolja på insidan av toarullen, då luktar det alltid så där lite extra gott inne på toa : )


Tillbaka i bloggvärlden!

      2012-03-20 / 11:13:00 Publicerat i kategorin D.I.Y  
Som ni märkt har jag varit frånvarande här i flera dagar, och veckor. Med flit faktiskt, jag behövde en paus från allt för att orka med min vardag. Det senaste veckorna har varit kämpiga, men just nu hoppas jag att det vänder och att jag börjar uppdatera här igen varje dag : )

Jag blir så glad över att se att ni faktiskt varit många som varit inne och läst varje dag ändå.


Jag tycker det är så snyggt när man doppar korgar i färg, men bara färgar en del av korgen. Så skulle jag lätt gjort med en strandväska o jag haft någon : )


 

Hur ni gör kan ni se här

Bättre än FBI!

      2012-03-03 / 08:37:49 Publicerat i kategorin Vackra citat  Gamla tvmöbler!

      2012-03-02 / 10:58:00 Publicerat i kategorin Inspiration  
Snart är den här veckan över och egentligen är ingen mer glad än mig. Jag har i stort sett inte gjort något speciellt denna vecka mer än försökt överlevt enorm trötthet, seghet, och en krånglande mage! Men en vecka på praktiken är nu avklarad. Känns enormt skönt ska ni veta!

Nu kan jag inte annat än önska er en underbar helg : )


Jag har blivit helt kär i dessa gamla tvmöbler. Deras former, deras utseende är väl bara heeelt fantastiskt!. Brukar kika in på en blogg som köper in dessa och gör om dem till "vanliga" tv-bänkar. Blir så himla imponerad vad folk kan : )


Bilder lånad från Curbly

En liten tillbaka blick!

      2012-03-01 / 11:15:00 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Snart är det helg. Jag börjar se lördagens soffmys och sovmorgon, med kanske frukost på sängen.

Jag börjar... snart.... se... den!!

Komsi komsi lördag, aldrig någonsin har jag längtat efter dig så mycket!

Minns tillbaka till vår härlig resa till London i december. Denna härliga bild är fotad vi Themsen på London Eye!

RSS 2.0