Det här med groupon är ju fiffigt!

      2013-06-15 / 20:58:07 Publicerat i kategorin Allt och inget!  
Nu för tiden finns det ju så mycket fiffigt för oss småbarnsföräldrar för att underlätta i vår dag. Såna där saker som kan reta gallfeber på gammfolket, som funderar på vad det är för fel på att göra på deras vis. Jag ska ge ett exempel. Ni vet badhjälpen man kan lägga i badkaret? Så en nyfödd i stort sett kan bada själv (självklart under uppsikt). Men den får en att kunna använda båda händerna när man ska tvätta barnet, och gör att man slipper få kramp i andra handen som man annars ska hålla upp barnets huvud med. Ja ni vet såna där moderniteter. 
 
Så nu har jag gjort det igen, retat gallfeber på gammfolket. Köpt nästa steg i badvärlden. Nämligen den superduper praktiska badstolen, så ens gullprutt kan sitta själv och bada utan att man behöver vara rädd att han halkar och gör någon dubbel molbergare.
 
Köpte dessutom detta via groupon ( ni vet dem som har massa bra erbjudanden hela tiden? ) betalade 249kr. Fick då ett presentkort på 500kr. Kan det bli bättre? Så för allt detta betalade jag 249kr + 7kr. Vi snackar fynd nu.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0