Gör din egen mobilhållare!

      2012-01-20 / 11:42:00 Publicerat i kategorin D.I.Y  
Det finns mycket man kan göra själv, och mycket som samtidigt går att köpa också, för en ganska billig peng. Men även om det inte är dyrt att köpa grejen så är det samtidigt gratis att skapa av något som man i vanliga fall kastar samtidigt som man är miljövänlig och så kan man skryta lite att man gjort den själv : )

Denna mobilhållare är ett bra exempel på en enkel sak att göra själv för noll kronor. Jag tycker att den är väldigt användbar med.

Dagens fredagspyssel är alltså att skapa en mobilhållare.Börja med att rita med en helt vanlig bläckapenna formen på själva mobilhållaren.
Klipp ut formen med hjälp av en sax.Glöm inte heller att rita ur och klippa ut hålet som den ska hänga i. Slipa sedan kanterna då de kan vara lite vassa efter att man klippt dem.Om texten på flaskan är tryckt slipa så att den försvinner, ibland kan den sitta fast med klistermärken och då tar ni helt enkelt bara bort hela klistermärket.Välj sedan ut nån fin servett som du skulle vilja ha som mönster på den. Alternativet kan man ju välja att bara ha den helt vit.Använd ett decoupagelim på flaskan och trycka försiktigt fast servetten, det blir ganska lätt veck,så försök peta ut dom. Använd en servett som består av 3 lager, men använd bara det översta lagret.Klipp även ut en del och limma fast på botten. När "flaskan" är helt täckt limma med ett lager decoupagelim över hela flaskan och ställ den sedan på tokning.
Låt den torka några timmar. Sen är den färdig att använda : )

Man får ju ett väldigt personligt utseende på det beroende på var man väljer att använda för servett : )

Lycka till : )Bilder lånad från makeit-loveit
Postat av: Marie

Vilket bra hemside-tips, där kan man säkert hitta en del kul :)

2012-01-24 @ 12:14:28
URL: http://livetotelltheworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0