Det här med att måla naglar.

      2011-11-06 / 10:31:00 Publicerat i kategorin Pyssel  
Tillhör ni också den kategorin som jag ingår i? Vi-som-inte-kan-måla-naglarna-snyggt-på-oss-själva kategorin?

Dit hör i allafall jag. Eller att måla de vänstra naglarna går väl bra, men när det högra ska målas då går det åt skogen.


Hittade då denna briljanta lösningen en tjej kommit på. Hon skriver ut på papper, härliga mönster som hon sen överför på naglarna. FANTASTISKT!Börja med att måla naglarna en grundfärg, försökt hålla dig till ljusa färger, pastellfärger.Låt det torka riktigt. Skriv ut något fint mönster som du gillar (funkar endast på laserskrivare) och klippt till i lämliga bitar som passar på nageln, men klipp de lite större än nageln.

Fyll sedan en kork med sprit, typ sårsprit och doppa ner fingret i några sekunder. Viktigt att hela nageln blir täckt.Ta upp fingret och medans nageln är blöt sätter du fast papperet. Se till att inte gnida runt det, eftersom då mönstret smetas ut och kommer inte alls bli lika tydligt. Låt torka ett tag och ta sedan bort pappret från naglen.

Gör en nagel i taget.När pappret är borttaget och nageln torkat målar du över allt med ett genomskinligt nagellack.


Bilder är tagna från thehybridchick där du också hittar mer utförlig beskrivning.
Postat av: Anonym

http://eugenebyme.wordpress.com/, de är richards modeistblogg kolla in denna, detta var bästa kanalen att få fram detta till dig.

Kramen Mami

2011-11-07 @ 07:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0