Tenta time!

      2012-04-11 / 10:26:00 Publicerat i kategorin Inspiration  
Igår var det dags att skriva en till tenta. Det gick förhållandesvis bra. Alla tentor är ju olika och svåra på sitt sätt och gårdagens tenta var verkligen en tenta som gjorde att man var tvungen att fundera och analysera. Det som är jobbigaste med det hela är det faktum att man inte vet om man har tänkt rätt, den enda feedbacken man får är ju när man väl får tillbaka tentan. Men återigen är det bara och hålla tummarna, denna tenta får man svar på i början på maj så det är ett tag kvar.



Det finns så himla många fina barnrum, och det verkar vara det enda rummet där folk faktiskt vågar inreda med färg med. Härliga färger som gör en glad. Kolla bara in detta fantastiska sagoträd som rymmer massa olika saker men samtidigt väcker den något kretativ hos en. Man blir sugen på och leka med djuren eller läsa en saga. Hade jag barn skulle jag lätt göra ett sånt här träd : )

Postat av: helena Högberg

Vilket roligt träd! Man skulle kunna "utöka" med att göra pinnar eller små krokar också, då skulle man kunna hänga på ännu mer!

2012-04-11 @ 11:33:26
URL: loppisloella.blogg.sehttp://

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0